Historia

I april 2015 etablerades Compentus Triaro AB som dotterbolag till Compentus AB. Utgångspunkten är att tillhandahålla senior spetskompetens i system och verksamhetsprocesser till privat och offentlig verksamhet som använder affärssystemet U4BW (Agresso). Tillsammans kan bolagen erbjuda marknaden en större och vidare IT-portfölj som består av gränsöverskridande tjänster omfattande affärssystemskonsulter, verksamhetsprocesser, lön, projektledning, grafiska gränssnitt och programmering/egenutveckling.

Under 2016 är Compentus Triaro påbörjas expansion av både tjänsteportfölj och anställda. Tjänsteombudet omfattas även av löneområdet med seniora och auktoriserade konsulter som har spetskompetens mot systemen Agda PS och U4BW (Agresso).

Företaget befinner sig nu i ett expansivt läge och kommer att fortsätta att växa organiskt.

Vår affärsidé

Compentus Triaro ska leverera moderna, kundanpassade och högkvalitativa konsulttjänster inom de löne- och ekonomiområdena med högsta värde för våra kunder. Vi ska erbjuda specialistkompetens och lösningar med engagerade konsulter som ökar våra kunders affärsnytta.

Vision

Alla kunder och anställda rekommenderar Compentus Triaro för den kunskap och nytta vi skapar. I vår värld får människor och organisationer energi och förmåga att förverkliga sina ambitioner.

Våra kärnvärden

Vi strävar efter gemensamma mål, på ett sätt som är i harmoni med våra värderingar. Våra värderingar är mer än bara ord, de leder oss i våra dagliga beslut och alla i vårt företag förväntas dela dem:

Lyhördhet

På Compentus Triaro förstår vi att varje kund har unika utmaningar som behöver en inkännande och lyhörd attityd. Vi lyssnar till kundens behov och använder vår kompetens och kreativitet för att tillsammans omvandla idéer till nya möjligheter.

Engagemang

På Compentus Triaro sätter vi ambitiösa mål. Vi vågar ställa höga krav på oss själva och varandra. Vi vill vara bäst i allt vi gör. Vårt engagemang kännetecknas av laganda, insats, proaktivitet, fokus och uthållighet.

Ansvar

Hos oss på Compentus Triaro stämmer vi av förväntningar. Vi tar ansvar och levererar det vi har lovat. Vi är professionella och lönsamma för våra kunder och oss själva.

Motivation

Vi på Compentus Triaro delar och sprider vår kunskap. Vi stimulerar varandra till ”lite mer” och ”lite bättre” - varje dag. Vår kontinuerliga förbättring kännetecknas av att vi är lösningsorienterade och vågar tänka i nya banor.

© CompentusTriaro AB 2019 | org-nr 559002-9582 | Åsögatan 115, 116 24 Stockholm | 08-52296000 | Utveckling och IT-projekt av Compentus.