Nyheter


SRF auktorisation

CompentusTriaro sköter systemförvaltningen i Agresso för Infranord
Vi är så stolta över att Anna och Veronica nu även är Auktoriserade Lönekonsulter. En auktorisation innebär en kvalitetsstämpel som står för god kompetens inom löneområdet och flera års erfarenhet av arbete med lönehantering. För att bli auktoriserad behöver man en gedigen utbildning och flera års praktisk erfarenhet inom lön. För att behålla medlemskap och auktorisation måste man genomgå aktualitetsutbildningar, följa Srf konsulternas etiska regler, uppfylla Srf konsulternas krav på yrkeskvalitet, och genomgå kvalitetskontroller.

Systemförvaltningen i Agresso för Infranord

CompentusTriaro sköter systemförvaltningen i Agresso för Infranord
CompentusTriaro sköter systemförvaltningen av affärssystemet Agresso hos Infranord. Utöver ett ansvar för systemförvaltningen, innebär uppdraget att hjälpa Infranord med att effektivisera sitt användande av systemet och leda jobbet med att införa ny funktionalitet.

Implementering av tidsregistrering hos Boverket

implementering av tidsregistrering hos Boverket
Boverket ska implementera tidredovisning i Agresso. CompentusTriaro kommer både att projektleda och genomföra implementering av tidsregistrering hos Boverket. Uppdraget innebär även att stötta intern personal samt ta fram rutiner och dokumentation.

CompentusTriaro förstärker Stockholms stad

CompentusTriaro konsult implementerar Agresso för Stockholms stad
CompentusTriaro har tecknat avtal med Unit4 Agresso för att förstärka projekt Sune (Stockholms stads upphandling av nytt affärssystem) med implementeringen av ERP-systemet Agresso. Stockholms stad har beslutat att införa ett koncerngemensamt ekonomisystem som omfattar samtliga nämnder med förvaltningar och dotterbolag samt moderbolaget Stockholms Stadshus AB. Eftersom Stockholms stad är den största kommunkoncernen i Sverige är vi stolta att få vara delaktiga i detta komplexa projekt.

Förstudie för uppgradering av Agresso hos Infranord

CompentusTriaro projektleder förstudie för Agresso-uppgradering hos Infranord
CompentusTriaro projektleder den förstudie som Infranord genomför inför uppgraderingen av affärssystemet Agresso. Projektet innebär en kartläggning av Infranords krav och behov i samband med uppgraderingen. Förstudien omfattar även införandet av den norska delen av Infranords verksamhet till befintlig Agressodatabas.

Stöd och rådgivning, Agresso för Elverket Vallentuna

CompentusTriaro agerar Agresso stöd och rådgivare för Elverket Vallentuna
CompentusTriaro agerar stöd och rådgivare för Elverket Vallentuna i sitt arbete med att strukturera upp sin ekonomiadministration avseende affärssystemet Agresso.

CompentusTriaros hemsida är uppe

CompentusTriaro AB lanserar hemsida
Nu är CompentusTriaros hemsida här. CompentusTriaro levererar seniora tjänster kopplade till affärssystem och ERP, främst Agresso. Här på hemsidan kan du bland annat läsa mer om våra tjänster samt komma i kontakt med vår kunniga personal.

CompentusTriaro öppnar, välkomna!

CompentusTriaro AB öppnar påKlippgatan 11
Nu öppnas dörrarna till Compentus Triaro AB. Vi är ett företag inom Compentus som levererar seniora konsulttjänster kopplade till affärssystem och ERP, främst Agresso. Våra kärnvärden är tydliga i företaget: Lyhördhet, Delaktighet, Engagemang och Ansvar borgar för att våra kunder får bästa möjliga leverans. CompentusTriaro leds av Misa Bäckelin Reinholdsson som har lång och gedigen erfarenhet inom verksamhetsprocesser samt ledande befattningar. Boka gärna in ett möte så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er verksamhet.

Compentus + Triaro = Sant

Compentus + Triaro = CompentusTriaro
Triaro AB har tillsammans med Compentus AB bildat bolaget Compentus Triaro AB som dotterbolag till Compentus AB.

© CompentusTriaro AB 2019 | org-nr 559002-9582 | Åsögatan 115, 116 24 Stockholm | 08-52296000 | IT-projekt och utveckling av Compentus.